Suntem aici sa te indrumam atunci cand nu reusesti sa te motivezi, sau nu iti poti stabili mindsetul potrivit pentru indeplinirea obiectivului tau.

Programul contine:

 

1. Coaching motivational + sprijin psihologic

Vei avea parte de tot suportul nostru pentru atingerea obiectivelor tale!

Partea psihologica este foarte importanta in fitness, te va ajuta sa intelegi nevoile corpului tau si sa actionezi in cel mai scurt timp.

 

2. Acces la 1 sedinta individuala pe saptamana / 4 sedinte pe luna cu specialistul nostru, pentru a reusi sa darami toate barierele.

Preturile sunt valabile pana la 31 ianuarie 2021 si includ o reducere de 30%.

 

SANATATEA TA,  ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Vrem sa te protejam pe tine, dar si personalul nostru, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Vom purta masca pana la inceperea antrenamentului si ne vom dezinfecta frecvent pe maini. Suntem in cele mai sigure conditii. Accesoriile si celelalte componente din sala, sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. Printre masurile luate, numarul participantilor la acelasi antrenament este scazut, pentru a respecta normele de distantare fizica (10m²).
TE ASTEPTAM FARA GRIJI LA ANTRENAMENT!

Despre  Noi

UnlimitedUup este cel mai nou proiect de pe piata, care imbina 4 elemente esentiale reusitei tale: fitness-ul, nutritia, psihologia si postura corporala (kinetoterapia)!

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii Citeste mai mult

Inchide