Singurul program de fitness care are grija de santatatea spatelui tau! Pentru noi toti timpul a devenit insuficient pentru a le face pe toate, de aceea noi prin programul nostru imbinam fitness-ul cu exercitii din kinetoterapie pentru sanatatea spatelui tau.

Programul contine:

 

1. Evaluare initiala a posturii

Stabilim in urma evaluarii obiectivele tale, iar impreuna vom reusi sa reducem diconfortul din zona spatelui!

2. Seminar postura corporala (kinetoterapie)

Stai mult la birou, iar disconfortul si durerile din zona spatelui se pot accentua. Suntem aici sa iti spunem despre aportul kinetoterapiei in fitness si postura pe care trebuie sa o ai atunci cand petreci ore indelungate pe scaun.

3. Acces la 8 sedinte pe luna

Acces la 2 antrenamente pe saptamana in care urmarim reglarea posturii, intarirea musculaturii spatelui si nu in ultimul rand reducerea durerilor din zona afectata.

Preț postura corporala: 8 sedinte - 800 lei 

 

SANATATEA TA,  ESTE FOARTE IMPORTANTA PENTRU NOI!

Vrem sa te protejam pe tine, dar si personalul nostru, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul tau. Vom purta masca pana la inceperea antrenamentului si ne vom dezinfecta frecvent pe maini. Suntem in cele mai sigure conditii. Accesoriile si celelalte componente din sala, sunt dezinfectate dupa fiecare folosire. Printre masurile luate, numarul participantilor la acelasi antrenament este scazut, pentru a respecta normele de distantare fizica (10m²).
TE ASTEPTAM FARA GRIJI LA ANTRENAMENT!

Despre  Noi

UnlimitedUup este cel mai nou proiect de pe piata, care imbina 4 elemente esentiale reusitei tale: fitness-ul, nutritia, psihologia si postura corporala (kinetoterapia)!

Acest site foloseşte cookie-uri.

Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii Citeste mai mult

Inchide